Over ons

Beauty Fort is opgezet om de beste, door technologie geleidde, dienst voor schoonheidshandelaren te bieden. Dit geeft u toegang tot meer dan 8.000 producten.

MAAK EEN ACCOUNT AAN

Over Beauty Fort

Beauty Fort is tot stand gekomen om de beste technologie geleide diensten te kunnen verlenen aan (detail)handelaren actief in de schoonheidssector.

Wat wij kunnen bieden is een ongeëvenaarde ervaring in het kopen van schoonheidsproducten zoals merk parfums, aftershaves, cosmetica en huid- en haarverzorgingsproducten.

Door middel van onze samenwerkingen met Europese leveranciers kunnen wij een brede collectie merk producten aanbieden waar u uit kunt kiezen. Wij kunnen uw bedrijf ondersteunen met verscheidene diensten zoals onder andere groothandel bestellingen, een dropshipping service, breakbulk verzendingen. Dit kan allemaal eenvoudig geregeld en overzien worden vanuit uw account.

Ons management team heeft samen meer dan 40 jaar ervaring binnen de schoonheidssector in het leveren aan groothandel handelaren, detailhandelaren, websites, apotheken, zelfstandige winkels, winkelketens en schoonheidssalons. Daarnaast hebben wij ook meer dan 12 jaar ervaring met de nieuwste ICT technologieën om meerkanaals mogelijkheden voor verscheidene detail- en groothandelaren aan te drijven. Het team is al een zeer lange tijd werkzaam met inkopen, verkopen en programmeren wat unieke ervaring oplevert in alle aspecten van de schoonheidssector.

De combinatie van deze kennis heeft ons er naar geleid om een webshop te creëren met een "one stop shop" principe. Hier kunt u alles wat u nodig heeft, en meer, verwerkt vinden in uw account. Het systeem is perfect voor alle inkopers van of schoonheidsproducten, ongeacht de grootte van het bedrijf.

Wachtwoord Vereist

U moet uw wachtwoord invoeren om door te gaan.


Uw wachtwoord vergeten?
ANNULEREN